Thuis

JISAN HEAVY INDUSTRY LTD

China JISAN HEAVY INDUSTRY LTD certificaten
China JISAN HEAVY INDUSTRY LTD certificaten
Ik ben online Chatten Nu

JISAN HEAVY INDUSTRY LTD

1 2 3 4 5
JISAN HEAVY INDUSTRY LTD JISAN HEAVY INDUSTRY LTD JISAN HEAVY INDUSTRY LTD JISAN HEAVY INDUSTRY LTD JISAN HEAVY INDUSTRY LTD
Jisanworkshop buiten Workshopvooruitzichten Hydraulische Brekerworkshop Hydraulische Brekerworkshop De Workshop van de graafwerktuiggehechtheid

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : JISAN
Aantal werknemers : 200~500
Jaarlijkse omzet : 2000-4000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 30% - 40%

       

        De Jisanzware industrie Ltd is een belangrijke fabrikant van hydraulische die breker en gehechtheid, wijd in de bouw, de vernieling, de mijnbouw en het bijzondere project wordt gebruikt. Momenteel, de capaciteiten van onderzoek en ontwikkeling, en productie en het niveau van kwaliteitscontroletribune bij het front van de industrie betreffende uitvoerige sterkte.

 

       Na bijna tien jaar van ontwikkeling, verwerken wij een professioneel en ervaren technisch onderzoeksteam, hebben wij meer dan 300 werknemers, omvatten meer dan 40 ingenieurs, dekking 30.000 van de productieworkshop vierkante meters. Met geavanceerd het testen materiaal, belangrijk R&D-vermogen, en LPS-productielijn, heeft het bedrijf authentificatie van de certificatie van BV, SGS, en Ce-overgegaan. De kwaliteit is het leven van onderneming! Begrijp de kwaliteitsbron in alle details.

 

      Tot nu toe, hebben wij gehechtheidsproducten voor vele beroemde graafwerktuigondernemingen in binnen- en buitenland, zoals VOLVO, SANY, HYUNDAI, DOOSAN, enz., verstrekt en reeds onze breker en gehechtheid aan verscheidene dozijn landen uitgevoerd. Wij houden actief versnellend de internationaliseringsvooruitgang en wensen meer samenwerking overzee met handelaar.

 

     In de toekomst, Jisan-zal het Bedrijf volledig gebruik van rijke ervaring geaccumuleerd maken en het kernconcurrentievoordeel gevormd de jongste jaren, aan stap voorwaarts de wereld prima onderneming.

Contactgegevens
JISAN HEAVY INDUSTRY LTD

Contactpersoon: Mr. Scott Ning

Tel.: 86 535 3468338

Fax: 86-535-3468305

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)